Пройдіть відбір на PokerStars Players NL Hold'em Championship

У січні 2019 року гравці всіх рівнів зберуться разом у турнірі, що обіцяє стати найбільшою, найкращою та абсолютно незабутньою подією в історії живого покеру з бай-іном $25 000 – PokerStars Players NL Hold'em Championship (PSPC)!

Цей спонсорований PokerStars мегатурнір пройде з 6 по 10 січня 2019 року на Багамах. Протягом всього 2018 року буде безкоштовно розіграно більше 300 пакетів Platinum Pass, завдяки яким гравці зможуть взяти участь у турнірі на Багамах. Це означає, що призовий фонд складе щонайменше $8 000 000. А переможець турніру додатково отримає $1 000 000.

Як виграти призовий пакет PSPC

Готові залишити свій слід в історії покеру? Пакети Platinum Pass розігруватимуться в онлайн-серіях турнірів на PokerStars, у спеціальних акціях та на живих турнірах PokerStars Live. Кожний пакет має вартість $30 000 і містить:

  • бай-ін $25 000 турніру PSPC;
  • номер у готелі Atlantis Resort (Насау, Багами) на 6 ночей;
  • $2 000 на транспортні та інші витрати.

Для додаткової інформації відвідайте веб-сайт PokerStars Players NL Hold'em Championship.

Вигравайте із серією турнірів Common Cents

З 24 червня по 1 липня беріть участь у серії онлайн-турнірів Common Cents з бай-інами лише від $0,01. Кожний турнір матиме гарантований призовий фонд, включно з першим турніром, гарантія якого складе $100 000,а бай-ін – лише $0,01.

Зареєструйтеся, зіграйте в чотирьох турнірах Common Cents і вас буде автоматично зареєстровано в турнірі All-in Shootout, який пройде 2 липня о 20:47 за київським часом (13:47 ET). Один щасливий учасник цього турніру виграє призовий пакет Platinum Pass!

Програма лояльності Stars Rewards

Ви також можете виграти пакет Platinum Pass для участі у PSPC 2019 у щомісячних розіграшах Stars Rewards.

Щомісяця один пакет Platinum Pass розігруватиметься у спеціальному фріролі. Щоб потрапити на фрірол-розіграш PSPC Stars Rewards Freeroll Giveaway, спочатку необхідно перемогти у Сіт-енд-Гоу Stars Rewards PSPC.

Докладніше дивіться тут або перейдіть на сторінку програми лояльності Stars Rewards і дізнайтеся, як грати й отримувати подарунки в усіх наших продуктах.

Щоденні турніри

Один пакет Platinum Pass розігруватиметься щомісяця у спеціальному турнірі-розіграші All-in Shootout. Участь у цьому турнірі зможуть взяти всі гравці, які грали в обраних щоденних турнірах.

У червні та липні обрані такі щоденні турніри:

  • Hot $16,50 – щоденно о 14:15 за київським часом (07:15 ET) 
  • Big $22 – щоденно о 20:00 за київським часом (13:00 ET) 
  • Bounty Builder $55 – щоденно о 00:30 за київським часом (17:30 ET)

Ви отримаєте місце у турнірі-розіграші All-in Shootout за участь у будь-якому з цих турнірів.

Турніри All-in Shootout для тих, хто брав участь в обраних щоденних турнірах (PSPC Selected Daily Tournaments All-in Shootout Giveaway), проводитимуться по перших суботах кожного місяця о 22:00 за київським часом (15:00 ET).

Недільні турніри

Недільні турніри на PokerStars – найбільші у світі онлайн-покеру. Просто потрапивши до призової зони в одному з обраних турнірів, ви можете виграти пакет Platinum Pass. Щомісяця в турнірі-розіграші All-in Shootout розігруватиметься один пакет.

Ось перелік акційних недільних турнірів:

  • Sunday Marathon
    Бай-ін $55, по неділях о 23:45 київським часом (9:30 ET)
  • Double Deuce
    Бай-ін $22, по неділях о 19:22 за київським часом (12:22 ET)
  • Sunday Storm
    Бай-ін $11, по неділях о 20:00 за київським часом (14:00 ET)
  • Sunday Stack
    Бай-ін $55, по неділях о 23:45 київським часом (16:45 ET)

Ви отримаєте місце в турнірі-розіграші All-in Shootout за потрапляння до призової зони в будь-якому з цих турнірів.

Турніри All-in Shootout для тих, хто потрапляв до призових зон (PSPC Sunday Cashers All-in Shootout Giveaway), проводитимуться по перших суботах кожного місяця о 22:00 за київським часом (15:00 ET).

Відбіркові турніри PokerStars Live

Також ми проведемо турніри All-in Shootout для всіх гравців, які взяли участь у прямих відбіркових турнірах PokerStars Live у 2018 році. Натисніть тут, щоб дізнатися, які сателіти вже доступні.

Зіграйте у прямому відбірковому турнірі у 2018 році та візьміть участь у розіграші пакета Platinum Pass.

Турніри All-in Shootout для тих, хто проходив відбір на живі турніри (PSPC Live Events All-in Shootout Giveaway), проводитимуться по перших суботах кожного місяця о 22:00 за київським часом (15:00 ET).

Всі останні новини PokerStars Players NL Hold'em Championship ви знайдете на офіційному сайті. Незабаром будуть доступні нові пропозиції щодо PSPC – не пропустіть!

Умови та положення

Натисніть тут, щоб ознайомитися із загальними умовами та положеннями проведення акцій на PokerStars.

Якщо у вас виникнуть запитання про відбір на PokerStars Players NL Hold'em Championship або сам турнір, звертайтеся до служби підтримки.

Мобільна каса

Chip Stack

Поповнюйте рахунок PokerStars безпосередньо з пристроїв Android або iOS за допомогою мобільної Каси. Грати в покер на мобільному пристрої стало ще зручніше!

Бонус за перший депозит

First Deposit Bonus

Усі гравці, які вносять свій перший депозит на PokerStars, отримують право на бонус 100% від суми депозиту (макс. $600).

Sunday Million

Sunday Million

Sunday Million - це найбільший у світі щотижневий онлайн-турнір з покеру з гарантією $1,000,000!