Sikkerhetsrelatert FAQ

Verifisering av konto, verifisering av alder og dokumenter

Hvorfor ber dere om dokumenter for å verifisere alder? Hvordan vet jeg om dokumentene jeg sender vil aksepteres? Hva er den beste måten å sende disse dokumentene på? Hvilket format bør jeg bruke på dokumentene jeg sender til verification@pokerstars.com Hva slags statlig utstedt fotografisk ID godtas? Hvilke dokumenter godtas som bekreftelse på adresse? Jeg føler meg ikke helt trygg på å sende dokumenter til PokerStars.

Sikkerhet - Innskuddsproblemer

Jeg har forsøkt å gjøre et innskudd på kontoen min, men får en feilmelding om at innskudd og uttak er deaktivert på kontoen min. Hvorfor det? Jeg har sendt deg kopi av legitimasjonen min, men jeg kan fortsatt ikke foreta innskudd. Hvorfor blir jeg bedt om å gi opplysninger om min tilknytning til en annen spiller? Hvorfor spør dere disse spørsmålene for å tillate meg å sette inn penger?

Sikkerhet - Øking av innskuddsgrenser

Hvordan øker jeg mine innskuddsgrenser? Jeg har begrenset mine egne innskuddsgrenser, men jeg visste ikke at mitt forrige innskudd ville telle mot min nye grense. Kan denne begrensningen fjernes?

Sikkerhet - eCheck-relaterte problemer

Jeg kan ikke lenger se eCheck-innskuddsalternativet blant mine tilgjengelige innskuddsalternativer i Kasse-vinduet. Kan du forklare meg hvorfor? Ett av mine eCheck-innskudd ble returnert, hva skjer videre? Det er en trekk på kontoutskriften min jeg ikke kjenner igjen. Hvordan vet jeg om det er fra dere? Hvorfor viser ikke saldoen min innskuddet jeg foretok for noen minutter siden? Jeg mottok en e-post som bekreftet at eCheck-innskuddet ble godkjent. Dette er første gangen et eCheck-innskudd blir returnert, og jeg har ikke lenger umiddelbar tilgang til mine eCheck-innskudd. Når vil jeg igjen kunne foreta innskudd i sanntid? Jeg har en ny eCheck-konto. Hvordan registrerer jeg den i Kasse-vinduet?

Sikkerhet - Utbetalinger/Uttak

Jeg prøver å foreta et uttak, men får en melding som ber meg kontakte Sikkerhetsavdelingen. Jeg har fått en overføring fra en annen konto, og nå ønsker jeg å ta ut midlene som har blitt overført. Har dere noen krav før jeg sender min forespørsel? Jeg prøver å ta ut penger, men det alternativet/ kontoen jeg blir tilbudt som standard er ikke lenger et gyldig alternativ for meg. Hvordan får jeg den fjernet fra kontoen min slik at den ikke lenger dukker opp i "Kasse"? Jeg vil sende min uttaksforespørsel fra et annet land enn det som er registrert på min PokerStars-konto. Er det noe jeg bør gjøre? Hvor mange ventende utbetalingsforespørsler kan jeg ha til enhver tid? Kan jeg kansellere min ventende utbetalingsforespørsel? Kan jeg endre adressen min etter at jeg har sendt inn utbetalingsforespørselen? Jeg kan ikke finne uttaket mitt i historikken til min PokerStars-konto, og jeg har ikke fått melding om at forespørselen ble kansellert. Jeg prøver å foreta et uttak tilbake til det samme VISA-kortet jeg har brukt til å sette inn penger. Hvorfor er ikke VISA tilgjengelig for meg? Hvor lang tid tar det å behandle min utbetaling?

Sikkerhet - Spiller til spiller-overføringer med ekte penger

Hvordan kan jeg foreta en spiller til spiller-overføring fra min PokerStars-konto? Hva er det minste og største beløpet jeg kan overføre? Hva er en uttaksgrense og hvorfor er den der? Kan jeg overføre midler på tvers av ulike valutaer? Jeg ba om en overføring, men transaksjonen har ikke blitt fullført. Hva skjer videre? Hvorfor er overføringsbekreftelser nødvendig? Hvordan kan jeg bekrefte at min overføring ble kansellert og at midlene ble kreditert tilbake til kontoen min? Jeg venter på å motta en overføring fra en annen spiller. Hvorfor har jeg ikke mottatt midlene allerede, og er det noen problemer med overføringen? Jeg kan ikke sende eller motta overføringer. Kan dere hjelpe meg? Jeg har penger på kontoen min og jeg ønsker å overføre litt til vennen min, men systemet forteller meg at jeg ikke har tilstrekkelig med midler tilgjengelig. Hvorfor det? Kan jeg bruke overføringsverktøyet til å sende penger til min venn i nød? Kan jeg ta ut midlene jeg fikk via overføringer? Jeg overførte penger til feil spiller, kan dere hjelpe til med å reversere transaksjonen?

Sikkerhet - Endringer i kontoinformasjon og registrerte opplysninger

Er det mulig å endre navn på kontoen min? Hva må jeg gjøre for å endre det registrerte landet på min PokerStars-konto? Hvordan kan oppdatere den registrerte adressen på min PokerStars-konto? Hvordan kan jeg oppdatere min fødselsdato? Mitt bankkontonummer er endret - hvordan kan jeg oppdatere det?

Sikkerhet - Generisk kontoinformasjon og kontosikkerhet

Hvor mange kontoer har jeg lov til å ha? Kan jeg dele min konto med noen andre, eller bruke en annens konto for å spille ved bordene? Hvordan kan jeg stenge kontoen min? Hvordan kan jeg øke sikkerheten på kontoen min? Jeg har oppdaget to spillere samarbeid eller dumpe sjetonger. Hvem skal jeg rapportere dem til? Jeg tror en spiller har flere kontoer. Vil dere gjøre noe med dette? Hvordan kan jeg identifisere falske (spoof eller phishing) e-poster?

Sikkerhet - Kontotilgang og innloggingsproblemer

Jeg har glemt min bruker-ID. Hva må jeg gjøre? Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan kan jeg gjenopprette det? Jeg klarer ikke logge inn på kontoen min. Jeg får en intern feil melding 71/1001? Når jeg prøver å logge inn på kontoen min får jeg en intern feilmelding 102/1001, 164/1001, 165/1001 eller 109/1001.

Sikkerhet - Kontakte sikkerhetsavdelingen

Jeg har sendt flere e-poster til dere og jeg har ikke fått svar. Når vil dere svare på e-postene mine? Siden security@pokerstars.com har unnlatt å svare, vil jeg sende en e-post til en annen avdeling. Jeg trenger å snakke med noen som jobber i Sikkerhetsavdelingen. Hva er deres telefonnummer? Hvilket skjema skal jeg fylle ut når jeg bes om å validere mitt debet- eller kredittkkort?

Innkreving - Betale negativ saldo

Jeg har negativ saldo på kontoen min. Hvordan gjør jeg opp den? Innskuddsalternativene tilgjengelig for meg i Kasse-vinduet ble nylig endret. Hvorfor det? Jeg har mottatt en e-post om at jeg skylder penger. Hvordan kan jeg være sikker på at dette er tilfelle? Jeg mottok en e-post om at jeg skylder et beløp som jeg aldri har satt inn. Jeg ville aldri satt inn et slikt beløp, så hvorfor skylder jeg det? Jeg mottok en e-post om at jeg skylder et beløp som inkludert cent. Jeg foretok ikke et innskudd i cent, så hvorfor skylder jeg en verdi som ikke er avrundet?

Verantwoord spelen

Responsible Gaming

We vinden verantwoord spelen erg belangrijk en willen graag dat je een plezierige en positieve speelervaring beleeft.

Veelgestelde vragen Klantenservice

FAQ

Onze klantenservice heeft een lijst van vragen opgesteld die vaak door spelers gesteld worden, samen met de antwoorden.

Veelgestelde vragen over pokerspellen

faq games

Veelgestelde vragen en de antwoorden daarop over het pokeren bij PokerStars.

Speciale aanbiedingen

Special Offers

PokerStars heeft het hele jaar door speciale aanbiedingen, met geldprijzen, plaatsen voor de beste live-evenementen en nog veel meer.

Pokeren

How to Play Poker

Je vindt de pokerregels, tips voor beginners en uitgebreide strategieën in de sectie over het spelen van poker bij PokerStars.

Spelen om echt geld

Chip Stack

Stort voor het eerst echt geld en begin met spelen bij PokerStars. Stortingen zijn snel en veilig.